Кой точно вид дамска риза е точния за мен?

Posted on: октомври 3rd, 2018 by
Comments Disabled

women shirts

Продължителното лутане по магазините Ви е омръзнало ? Нуждаете се от нова дамска риза и не можете да си закупите модел, удачен за Вашата личност? А това са различни хубави препоръки по какъв начин реално да сторите правилния подбор.

Комбиниране с панталон: в този случай притежавате няколко различни варианти в зависимост от дизайна на панталоните. Ако панталона е тесен, тип клин или вид цигара ризката несъмнено е хубаво да е вталена или тясна като вид.

За този случай може спокойно да е разнообразена с интересен аксесоар ако самата риза е по-семпла и по този начин да вкарате и акцент в облеклото си. Ако случайно панталона е широк като модел несъмнено сложете по-голяма ризка. Даденото комбиниране е подходящо за дами с големи размери.

Съчетание на пола с риза: Поради много разнообразните кройки на пола искаме не искаме трябва да вземем предвид и ризата с тях. Основното и най-важното правило в този случай/ като и с панталонките/ е в сила и тук – стегната, вталена кройка пола плюс същия дизайн риза. Поли вид молив и вталени поли е необходимо да се комбинират само и единствено с ризка по тялото да не се получи асинхрон в пълната визия. Относно цветовете няма от какво точно толкова да се притеснявате – черна поличка до коляно е възможно да се комбинира на практика с всеки цвят дамска риза. Напоследък модерни са леко цикламените цветове като и различните нюанси на цвят бордо. В случай, че не Искате да рискувате изберете класическият вариант – бяла ризка и чисто черна пола.

Женската риза се вписва също хубаво в комбинация и с костюмче от 2 компонента – комбиниране от сако и пола или панталон. Много жени го избират като ежедневен офисен тоалет още повече за ежедневни контакти с партньори и клиенти.

Още един чудесен трик, който може да се приложи е използването на спомагателни принадлежности. Една прекрасна брошка, шал или пък даже по скромно колие е в състояние да разчупи Вашата Визия в случай, че сте с да речем ризка с един цвят.

Не ви е необходимо да имате бая цветове ризи в този случай, а единствено коректния аксесоар. Ако кройката е по свободна съвсем спокойно сложете брошка или друг накит с нескъпоценно камъче примерно. На по-втален дизайн сложете разноцветни шалове за да придавате необходимото внимание именно над разчупващия модела спомагателен елемент. Така с няколко различни цветове ризки и няколко правилно подбрани елемента спокойно можете да сътворите десетки комбинации без да се инвестират много разходи. Важна препоръка – изпробвайте. Не си задавайте вие сами граници за вида ви. Хората около вас ще забележат опита Ви и ще сте оценени подобаващо.

За да разгледаш още: кликни тук


Comments are closed.